Roboedu ry on rekisteröity, yleishyödyllinen yhdistys, joka tekee pyyteetöntä työtä robotiikan ja ohjelmoinnin opetuksen edistämiseksi eri kouluasteilla, innostaa oppilaita hakeutumaan alalle opiskelemaan, kehittää ja edistää opettajien ammattitaitoa alalla sekä kohottaa yhteishenkeä ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta asiasta kiinnostuneiden keskuudessa. Tämän saavuttamiseksi yhdistys järjestää koulutusta opettajille, robotiikan alueellisia ja valtakunnallisia kilpailuja koululaisille ja opiskelijoille sekä pyrkii tukemaan stipendein valtakunnallisissa kilpailuissa voittaneiden osallistumista kansainvälisiin kilpailuihin.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys toivoo saavansa lahjoituksia yksityishenkilöiltä, säätiöiltä, yhdistyksiltä ja yrityksiltä.

Roboedu ry, rekisterinumero 217.121