Yhdistys

Roboedu ry on rekisteröity, yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää robotiikan ja ohjelmoinnin opetusta eri kouluasteilla, innostaa oppilaita hakeutumaan alalle opiskelemaan, kehittää ja edistää opettajien ammattitaitoa alalla sekä kohottaa yhteishenkeä ja lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta asiasta kiinnostuneiden keskuudessa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi yhdistys järjestää koulutusta opettajille, robotiikan alueellisia ja valtakunnallisia kilpailuja koululaisille ja opiskelijoille sekä pyrkii tukemaan stipendein valtakunnallisissa kilpailuissa voittaneiden osallistumista kansainvälisiin kilpailuihin.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys toivoo saavansa lahjoituksia yksityishenkilöiltä, säätiöiltä, yhdistyksiltä ja yrityksiltä.

Roboedu ry, rekisterinumero 217.121